Bazaar 15

Χριστουγεννιάτικο bazaar 15

Μέρες αγάπης και χαράς για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Το πνεύμα των Χριστουγέννων απλώθηκε πάνω στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσαν  το αγαπημένο όλων των μαθητών το «BAZAAR Αγάπης». Γονείς και μαθητές το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά του Κοινωνικού Σχολείου χτύπησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων!Τα παιδιά ενθουσιασμένα συμμετείχαν ενεργά. Έφτιαξαν Κάρτες, στολίδια, χειροτεχνίες, κατασκευές, γλυκά, εφημερίδες, συνταγές από την πατρίδα μας..!!!

Τα παιδιά έστησαν τους πάγκους τους στην είσοδο του Σχολείου. Η χαρά τους απερίγραπτη.!!! Πήραν το ρόλο τους σοβαρά και έγιναν μικροί πωλητές! Οι παιδικές φωνές τους ηχούσαν σ? όλο το Σχολείο, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια αντηχούσαν παντού! Κάθε πώληση και ένα ζεστό και λαμπερό χαμόγελο! Κάθε ευρώ στον κουμπαρά ελπίδα και χαρά για ένα παιδί!Επί τρεις ημέρες τα παιδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους, ξεπέρασαν και τους καλύτερους πωλητές.

Τα αποτελέσματα ανέλπιστα πέρα από κάθε προσδοκία..!!! Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ? με τη συμμετοχή όλων ? διατέθηκαν σε ιδρύματα για τα παιδί.Η αγάπη και η ζεστασιά των παιδιών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων απλώθηκε στις καρδιές των παιδιών των:

  1. Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  2. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  3. Η ΦΛΟΓΑ
  4. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  5. ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS
  6. ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ευχόμαστε σε όλους Καλή χρονιά, χαρούμενο το 2016 , με Υγεία, Αγάπη, Προσφορά..!!!

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

[slideshow id=110][nggallery id=110]

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο